Konferencë dy ditore në Budva me një ndër folësit më të mirë Mark W. Schaefer për strategjitë më të reja të Medias Sociale dhe Marketingut. Për më shumë informacion na kontaktoni në adresën tonë: Info@partner.al – +355 67 500 777 4.

Add Comment