Partner.al kërkon B2B Sales Representative për një kompani lider në treg, e cila operon në fushën e ndërtimit të Software-ve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të vendosi dhe të mirëmbajë marrëdhëniet të qëndrueshme me klientët aktual;
 • Të indentifikojë klientët e rinj potencial;
 • Të njohë shumë mirë sherbimet dhe produktet e kompanisë;
 • Të prezantojë me profesionalizëm shërbimet dhe produktet e kompanisë;
 • Të marri pjesë në të gjithë procesin e shitjes që nga negocimi deri në finalizimin e marrëveshjes;
 • Të hartojë një plani pune për të kapur objektivat e kompanisë.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar arsimin e lartë preferohet në profilin (Menaxhim Biznesi/ Marketing);
 • Aftësi te avancuara analitike, strategjike, planifikuese, organizative, mbikqyrëse dhe këshilluese;
 • Të jetë i/e shkathët dhe të ketë dëshirë për punë;
 • Të jetë shumë i komunikueshëm;
 • Njohës shumë i mire i gjuhës Angleze (gjuhët e tjera përbëjnë avantazh);
 • Njohës i mirë i paketës ‘’Office’’;
 • Të zotëroj leje drejtimi automjeti (klasi B);
 • Vendbanimi: Tiranë

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme:
rekrutime@partner.al
ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment