Partner.al kërkon Shitëse për një Brand të mirënjohur ndërkombëtar për dyqanin e tij në TEG.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
  • Të ndjekë proçeset e punës siç I janë përcaktuar në udhëzimet në lidhje me politikave të kompanisë;
  • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
  • Të jetë person i shkathët, elokuent dhe i komunikueshëm;
  • Të ketë njohuri të mira të paketës ‘’Office’’;
  • Të bashkëpunojë ne grup;
  • Avantazh përbejnë kandidatët që kanë punuar në profile të ngjashme.
  • Vendbanimi: Tiranë

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar
CV-in në adresën e mëposhtme:
rekrutime@partner.al
ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga
Partner.al.

Add Comment