Partner.al kërkon një Business Sales Account Manager në Tiranë, për një kompani të suksesshme reklamimi dhe promocioni.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Menaxhimi i nje portofoli ekzistues klientësh;
 • Rritja e portofolit të klientëve;
 • Mbajtja e kontakteve të vazhdueshme dhe marrëdhënieve të mira me klientët ekzistues jo vetëm në rast shitjesh.
 • Studimi i tregut shqiptar dhe identifikimi i klientëve potencialë;
 • Komunikimi me klientët potencialë, nëpërmjet kontakteve të drejtpërdrejta, e-mail, telefon, takime etj, lidhur me prezantimin e produkteve dhe shërbimeve që ofrohen nga kompania;
 • Ndjekja e procesit të shitjes deri në dorëzimin/montimin me sukses të produktit nga Kompania.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar studimet universitare. Preferohen degët Administrim Biznesi, Marketing, Ekonomik, ose degë inxhinierike.
 • Të ketë eksperiencë në shitje B2B të paktën 1 vit.
 • Njohuri të mira të paketës MS Office.
 • Preferohet me njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze
 • Leje drejtimi klasi B
 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi shumë të mira në organizimin, planifikimin dhe koordinimin e punës;
 • Dëshirë për të punuar me kolegë në një ambjent dinamik shitjesh;
 • Dëshirë për të mësuar, për të marrë iniciativa të reja dhe person kreativ;

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment