Partner.al kërkon një Showroom Manager në Tiranë, për një kompani të suksesshme reklamimi dhe promocioni.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të menaxhojë një staf prej 10 punonjësish në lidhje me shitjet, dizajnin dhe përdorimin e makinerive;
 • Të menaxhojë një portofol ekzistues klientësh;
 • Të realizojë objektivat e shitjes në Showroom;
 • Të trajnojë dhe zhvillojë më tej stafin e shitjes në varësi;
 • Të hartojë një sistem turnesh dhe të menaxhojë vijimin e punës pa ndërprerje;
 • Të garantojë cilësinë e produkteve në showroom;
 • Të rrisë bazën e klientëve të vegjël dhe të mesëm;
 • Raportimi në kohë reale i shitjeve në showroom
 • Studim i konkurrencës dhe produkteve të reja

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar studimet master. Preferohen degët ekonomike ose inxhinierike.
 • Të ketë eksperiencë në shitje të paktën 5 vite, 2 nga të cilat B2B.
 • Njohuri shumë të mira të paketës MS Office.
 • Njohuri të mira të software Alpha Web, ose software të ngjashme.
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze
 • Leje drejtimi klasi B
 • Aftësi shumë të mira në organizimin, planifikimin dhe koordinimin e punës;
 • Aftësi të shkëlqyera prezantuese dhe trajnuese;

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment