Partner.al kërkon një Menaxher Shitjesh në Tiranë, për një kompani të suksesshme të marketingut dixhital.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të identifikojë klientët potencialë;
 • Të kontaktojë klientët potencialë;
 • Të takojë klientët potencialë dhe të prezantojë kompaninë sipas direktivave të kompanisë;
 • Të japë një feedback real në lidhje me klientët potencialë;
 • Të dergojë ofertat tek klientët potencialë
 • Të mbajë marrëdhënien me klientët potencialë deri në momentin e lidhjes së kontratës me kompaninë.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar studimet universitare. Preferohen degët Administrim Biznesi, Marketing;
 • Të paktën dy vite eksperiencë në shitje;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Preferohet me njohuri mesatare të gjuhës Angleze;
 • Leje drejtimi klasi B;
 • Sens përgjegjësie;
 • I vetëmotivuar;
 • Insistues për të arritur rezultatet e pritshme.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment