Partner.al kërkon një Arkitekt/e në Tiranë, për një kompani të suksesshme Retail që operon në fushën e hidrosanitareve, parketeve, pllakave etj.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të krijojë dizenjime arkitekturore për tëtakuar nevojat e klientit;
 • Të japë sygjerime në ndihmë të klientëve;
 • Te mësojë anën teknike të produkteve në mënyrë që të dijë të krijojë skeda teknike dhe të japë informacione në ndihmë të klientëve;
 • Të mësojë dhe përdorë programin 3D për të bërë rendera për klientin;
 • Të luajë rolin e shitësit dhe të shesë produktet edhe pa bërë rendera;
 • Të bëjë preventiva;
 • Të bëjë ulje çmimi dhe të shesë produktet që i jepen si key products;
 • Të krijojë marrëdhënie me arkitektë të jashtëm si një mënyrë bashkëpunimi.

Kualifikimet/Kërkesat:

 

 • Të ketë mbaruar studimet universitare për Arkitekturë;
 • Eksperiencë në shitje;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Të zoterojë Programet Autocad, dhe Program 3D si Sketchup ose 3D Max;
 • Të zoterojë aftësi menaxheriale dhe për të punuar në grup;
 • Të ketë dëshire të mësoje mbi materialet dhe produktet e Kompanisë.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment