Loan and Merchant Operator

Partner.al kërkon një Loan and Merchant Operator në Tiranë, për një kompani të sukesseshme që operon në fushën e Booking.

 Kualifikimet/Kërkesat:

  • Nivel i avancuar i gjuhës angleze;

  • Aftesi të mira në marketing dhe shitje;

  • Eksperienca përbën avantazh;

  • Njohuri bazë nga fusha e financës dhe ekonomisë.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar
CV-in në adresën e mëposhtme:
rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga
Partner.al.

Add Comment