Partner.al kërkon një Arkitekt/e Part-Time në Tiranë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e sistemeve të sigurisë.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të asistojë dhe të mbajë kontakte të vazhdueshme me Zyrat Arkitekturore;
 • Merr pjesë në konsulencën e projekteve sipas kërkesës së kompanisë;
 • Te mësojë anën teknike të produkteve në mënyrë që të dijë të krijojë skeda teknike dhe të japë informacione;
 • Përdorim i programeve arkitekturore për projektet që lind nevoja;
 • Të përmbushë në afatet e kërkuara detyrat që i përcaktohen nga kompania.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar studimet universitare për Arkitekturë;
 • Minimalisht 2 vite eksperiencë në fushën e arkitekturës;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Të zoterojë Programet Autocad, dhe Programet 3D si Sketchup ose 3D Max;
 • Të zoterojë aftësi menaxheriale dhe për të punuar në grup;
 • Të jetë individ i komunikueshëm dhe energjik;
 • Njohuritë e mira në gjuhën Angleze përbën avantazh.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment