Partner.al kërkon një Interior Design në Tiranë, për një Firmë mobilerie të suksesshme që zhvillon aktivitetin e saj në treg që prej vitit 2007.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të krijojë dizenjime arkitekturore për të takuar nevojat e klientit;
 • Të japë sygjerime në ndihmë të klientëve;
 • Të krijojë skeda teknike dhe të japë informacione në ndihmë të klientëve;
 • Të mësojë dhe përdorë programin 3D për të bërë rendera për klientin;
 • Të bëjë preventiva;

Kualifikimet/Kërkesat:

 

 • Të ketë mbaruar studimet universitare për Arkitekturë;
 • Eksperiencë në shitje;
 • Njohuri të mira të paketës MS Office;
 • Të zoterojë Programet Autocad 2D, dhe 3D, Sketchup;
 • Të zoterojë aftësi menaxheriale dhe për të punuar në grup;
 • Kërkohen individë të komunikueshëm;
 • Të zotërojë gjuhën angleze ose italjane.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment