Partner.al kërkon një Delivery në Korçë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e produkteve të pastrimit profesional.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Tërheqja e produkteve nga magazina;
  • Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania;
  • Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania;
  • Menaxhim i rutit ditor;
  • Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë transportit.

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Diplomë e shkollës së mesme;
  • Minimalisht një vit eksperiencë pune në profile të ngjashme;
  • Të disponojë leje drejtimi të klasit B;
  • Kërkohen persona të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm;
  • Të ketë njohuri të mira mbi zonën e Korçës.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment