Partner.al kërkon një Banakier/e për një Hotel prestigjioz të sapo hapur në një zonë shumë të preferuar në Tiranë.  

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  •  Përgjegjës/e për mbulimin e të gjithë procesit të punës në banak;
  • Pergjegjës/e për realizimin e kërkesave të klientëve në kohë dhe me cilësi maksimale;
  • Përgjegjës/e për përgatitjen dhe paraqitjen e pijeve në mënyrë sa më tërheqëse për klientelen;
  •  Përgjegjës/e të sigurojë mirëmbajtjen dhe higjienën maksimale në banak;

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

  • Të ketë eksperienca të mëparshme në këtë profil;
  •  Të jetë korrekt/e dhe disponibël;
  • Të ketë komunikim të mirë me klientët dhe stafin e punës;
  • Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës;
  • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment