Partner.al kërkon një Kryeshërbyes (mazhordom) për një Hotel prestigjioz të sapo hapur në një zonë shumë të preferuar në Tiranë.  

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjëse për mikpritjen e klienteve të cilët hyjnë në hotel;
 • Shoqeron dhe orienton klientet në akomodimin e ambjenteve të hotel dhe I vjen atyre në ndihmë me bagazhet;
 • Shoqëron klientët në dhomat e rezervuara dhe kujdeset të plotësojë kërkesat e tyre;
 • Merr rezervimet e klienteve në mënyrë të sjellshme dhe të organizuar;
 • Kujdeset që klienti të marrë sherbimin maksimal;
 • Përgjegjëse për përciellien e klienteve duke iu dëshiruar mirëseardhje.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm, përparesi kanë të diplomuar, vecanërisht në hoteleri turizëm:
 • Të jetë shumë I komunikueshëm dhe I sjellshëm;
 • Të ketë shkathtësi të zgjidhë dhe të përballet me probleme në situata praktike;
 • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore ;
 • Aftësi për punë të pavarur, dhe më përgjegjësi;
 • Aftësi për qëndrueshmëri në punë;
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze.

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment