Partner.al kërkon një Sous-Chef (ndihmës shef) për një klient i cili menaxhon një Bar-Restorant në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës.
Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Ndihmon në krijimin e recetave të reja dhe I shkruan ato në menu;
- Sigurohuni që të gjitha artikujt e ushqimit janë përgatitur sipas standarteve të recetave te krijuara nga shefi kuzhines;
- Ndihmon në përgatitjen dhe paraqitjen e ushqimit në mënyrë sa më tërheqëse për klientelen;
- Sigurohet që kuzhina të ketë standarde të larta kulinare;
- Kujdeset per Menaxhimin e blerjeve dhe ruajtjes së ushqimit;
- Të jetë i përgjegjshëm për trajtimin dhe konservimin e ushqimit;
- Mbikëqyr dhe organizon personelin tjetër të kuzhinës, për t’u siguruar se porositë dhe recetat e ushqimit janë të përgatitura saktë dhe në kohë;
- Të sigurojë mirëmbajtjen dhe higjienën maksimale në kuzhinë;
- Të jetë i/e aftë të përcaktojë llojet dhe sasinë e ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
- Kontrollon cilësinë e ushqimeve dhe datën e skadencës së tyre;
- Te jetë i/e aftë të planifikoje orarin e gatimit.
- Drejtion kuzhinën ne mungese te shefit
Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:
- Të ketë mbi 1 vite eksperiencë pune si ndihmës shef;
- Edukim formal apo joformal në gastronomi/kulinari, shkollim i mesem/i lartë;
- Njohja shumë të mirë të rregulloreve të perpunimit dhe ruajtjes së ushqimit;
- Njohje shumë e mirë e procedurave HACCP;
- Të jetë komunikues dhe bashkëpunues me stafin e kuzhinës;
- Të jetë i detajuar, i shpejtë dhe i saktë;
- I motivuar për punë;
- Te jete i aftë për të punuar nën presionin e kohës.
Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al
Ps:Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dërgoni CV-in tuaj. Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al
Add Comment