Partner.al kërkon një Sales Representative B2B në Tiranë, për një kompani lider ne tregun ndërkombëtar të produkteve IT, mobile dhe elektroshtëpiake.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Prezantimi i produkteve & shërbimeve tek klientët ekzistues dhe potencial;
 • Menaxhimi i ciklit të shitjeve, kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën;
 • Menaxhon dhe mirëmban përmes takimeve dhe telefonatave portofolin e klientëve ekzistues dhe atyre të rinj;
 • Gjeneron telefonata te vazhdueshme për të zhvilluar takime me klientë potencial;
 • Përmbush takime të vazhdueshme me klientë të rinj dhe bën follow-up të tyre deri në mbylljen e kontratave;
 • Gjeneron kontrata të reja shitje shërbimesh duke shtuar portofolin e klientëve të kompanisë;
 • Zhvillon dhe zbaton planin e punës në funksion të planit të biznesit dhe objektivave të kompanisë;
 • Raporton në mënyrë periodike për drejtuesit.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar shkollën e lartë në një nga degët Menaxhim Biznesi, Marketing ose degë të ngjashme;
 • Të ketë eksperiencë në shitje B2B jo më pak se dy vjet;
 • Të ketë ambicje dhe aftësi të mira komunikuese dhe negociuse;
 • Të ketë iniciativë dhe të orientohet drejt rezultateve;
 • Të jetë konfident, fleksibël, elokuent dhe entuziast;
 • Të jetë i aftë të punojë në mënyrë të pavarur dhe brenda afateve;
 • Të zotërojë mirë MS Office.
 • Të disponojë leje drejtimi automjeti të kategorisë B;

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment