Partner.al kërkon një Kamariere për një Bar prestigjoz në Tiranë. 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Pergjegjëse për realizimin e kërkesave të klientëve në kohë dhe me cilësi maksimale;
  • Përgjegjëse për mirëpritjen dhe shoqërimin e klientëve në tavolinë;
  •  Përgjegjëse për mirëmbajtjen higjenike dhe  sistematike të karrigeve dhe tavolinave në ambjentin e Barit;

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

  • Te ketë përfunduar arsimin e mesëm;
  • E domosdoshme eshte te njohe gjuhën Italiane;
  •  Të jetë korreke dhe disponibël;
  • Të ketë komunikim të mirë me klientët dhe stafin e punës;
  • Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës;
  • Të jetë e motivuar dhe energjike;

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment