Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh X-Van në Tiranë, për një klient me 10 vite eksperiencë në fushën e distribucionit.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për një zone të Tiranës;
 • Viziton çdo pikë shitje sipas programit ditor;
 • Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët;
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 • Kontrollon gjendjen e stokut në çdo pikë që viziton;
 • Identifikon nevojat e klientëve;
 • Jep propozime për përmbushjen e kërkesave të klientit;
 • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me të gjitha departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti;
 • Përgjegjës për standartet Merchandising;
 • Të zbatojë me përpikmëri detyrat e përcaktuar nga eprori.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Minimumi një vit eksperiencë pune në profil të ngjashëm në FMCG;
 • Njohje shumë të mirë të zonave të ndryshme të Tiranës;
 • Të zotërojë leje drejtimi automjeti (klasi B);
 •  Aftësi shumë të mira komunikimi dhe prezantimi;
 • Te jetë fleksibël për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme;
 •  Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment