Partner.al kërkon Recepsionist/e Online në Tiranë, në gjuhën Italiane, për një kompani të suksesshme turistike.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Zhvillon dhe mirëmban marrëdhëniet me klientët;
 • Përgjegjëse për tju përgjigjur thirrjeve hyrëse;
 • Rezervon shërbimet që i nevojiten klientit;
 • U jep zgjidhje problematikave të klientëve;
 • Të jetë i/e aftë të menaxhoj kërkesat duke qartësuar informacionin e dëshiruar nga klientët;
 • Të informojë klientët në lidhje me shërbimin dhe tu përgjigjet kërkesave të tyre;

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar studimet e mesme, e larta përbën avantazh;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane/ Angleze;
 • Eksperiencë si operator telefonik përbenë avantazh;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe menaxhimi;
 • Të ketë aftësi shumë të mira analitike dhe organizative.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps:Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dërgoni CV-in tuaj. Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment