Partner.al kërkon një Menaxher/e Projekti në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit te pllakave, parketeve dhe hidrosanitareve.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për promovimin dhe menaxhimin e ciklit të shitjeve për produktetet e kompanisë tek
  projektet e ndryshme të ndërtimeve, rezidenciale dhe komerciale;
 •  Përgjegjës për kërkime në terren dhe kontaktimin me  klientët të rinj.
 • Paraqet propozime konkrete teknike për plotesimin e nevojave të klientave;
 • Të arrijë objektivat e percaktuara nga kompania;
 • Të zbatojë politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë;
 • Të identifikojë dhe zgjidhë në kohë shqetesimet e klientëve;
 • Të mbajë marredhënie të rregullta me klientët;
 • Të bashkëpunojë me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen eçdo problemi/kërkesë nga klientët.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet;
 •  Preferohet të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik;
 • Të jetë përdorues i mirë i internetit dhe paketës Office;
 • Të jetë i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshëm ndaj detajeve;
 • Të ketë eksperiencë minimum 2 vjet në të njëjtin pozicion;
 •  Të zoterojë leje drejtimi automjeti të kategorië B;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment