Partner.al ofron mundësi punësimi të menjëhershëm për Infermier/e me eksperiencë dhe me njohuri të nivelit B1 të gjuhës në spitalet Gjermane.

Kompania mundëson:

  • Vazhdimin e mësimit të gjuhës Gjermane deri në arritjen e nivelit B2;
  • Asistencë në kompletimin e dokumentacionit;
  • Mbulimin e kostos së jetesës;

Aplikantët duhet :

  •  Të kenë Diplomë Universitare;
  • Të kenë të mbrojtur nivelin B1 të gjuhës Gjermane;
  •  Për personat me nivelin A2 të gjuhës kompania ju pret deri në marrjen e nivelit tjetër;

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment