Partner.al kërkon një Agjent Shitjesh për qytetin e Beratit për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e FMCG.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për zonën e Beratit;
 • Viziton pikat e zonës sipas programit ditor;
 • Të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët;
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 •  Kontrollon gjendjen e stokut në cdo pikë që viziton;
 • Identifikon nevojat e klientëve;
 • Jep propozime për përmbushjen e kërkesave të klientit;
 • Monitoron procesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me të gjitha departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klienti;
 • Zbaton me përpikmëri detyrat e përcaktuar nga eprori.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm i larti përben Avantazh;
 • Një vit eksperiencë pune në distribucion(preferohen profile pune të ngjashme);
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative;
 • Të kete njohuri të paketës MC Office.
 • Të zotërojë leje drejtimi automjeti (klasi B);
 • Të jetë me vendbanim në Shkodër.

Të gjithë të kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment