Partner.al kërkon një Programues (CTO) në Tiranë, për një kompani e cila operon në platformën e mësimdhënies online.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgjegjës për menaxhimin, mirëmbajtjen, zhvillimin e platformës online;
 • Përgjegjës për të përmirësuar dhe rregulluar detajet e nevojshme në platformën teknologjike;
 • Mbikëqyr infrastrukturën e sistemit për të siguruar funksionimin dhe efikasitetin;
 • Zbulon dhe zbaton teknologji të reja për përmirësimin e platformës;
 • Zhvillon aspekte teknike të strategjisë së kompanisë për të siguruar përputhjen me qëllimet e saj.

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Eksperience pune minimumi 3 vjet;
 • Njohuri të mira në gjuhën NET, React.js;
 • Njohuri për tendencat teknologjike dhe për të ndërtuar një strategji;
 • Aftësia për të kryer analiza dhe hulumtime teknologjike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, dhe organizative;
 • Aftësi kreative dhe të menduarit strategjik;
 • Aftësia për zgjidhjen e problemeve;
 • Njoruri shumë të mira të gjuhës Angleze.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al
Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al.

Add Comment