Partner.al kërkon një Shitëse në Tiranë, për një butik veshjesh, brand ndërkombëtar, në qëndrën tregtare TEG.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
  • Krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar.
  • Përgjegjëse për shitjet në dyqan;
  • Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar;
  • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Të ketë përfunduar arsimin mesem, arsimi i lartë përbën avantazh;
  • Të ketë eksperiencë në shitje;
  • Të jetë person i shkathët, korrekt dhe i komunikueshëm;
  • Të bashkëpunojë ne grup;
  • Njohja e gjuhës Angleze përben avantazh.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-in në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment