Partner.al kërkon të punësoj kandidatë në Lindjen e Mesme për një projekt një mujor :

Pozicionet: 

  • Marangoz
  • Usta për shtrim parketi;
  • Punëtor për veshje murale;

Kërkesat dhe Benefitet:

  • Të kenë eksperiencë pune në profile të ngjashme;
  • Kërkohen persona të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm.
  • Akomodimi dhe transporti i mundësuar nga kompania;
  • Pagesë shumë e kënaqshme.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Numër i limituar i pozicioneve.

Add Comment