Partner.al kërkon një Shpërndarës Motorrist në Tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e importit dhe eksportit të bojrave industriale për mobillje.

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Tërheqja e produkteve nga magazina;
  • Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania;
  • Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania;
  • Menaxhim i rutit ditor;
  • Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë transportit.

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Diplomë e shkollës së mesme;
  • Minimalisht një vit eksperiencë pune në profile të ngjashme;
  • Të disponojë leje drejtimi të klasit B;
  • Kërkohen persona të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-në në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment