Partner.al kërkon Shofer në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të materialeve të ndërtimit, bojrave dhe materialeve për arredimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme..  

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Tërheqja e produkteve nga magazina;
 • Përgjegjës për dorëzimin e artikujve në destinacionin përkatës;
 • Ngarkon dhe shkarkon materialin që dorëzon;
 • Drejton me përgjegjësi dhe në mënyrë të sigurtë automjetin transportues që ka në ngarkim;
 • Regjistron dhe raporton çdo dërgesë në koordinim me departamentin përkatës;
 • Menaxhim i rutit ditor;
 • Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos dëmtohen gjatë transportit.

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Të ketë përfunduar arsim e mesëm;
 • Të disponojë leje drejtimi të kategorisë B,C,D;
 • Te jetë i gatshëm të udhëtojë në rrethe;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të dijë të përdorë pajisjet GPS;
 • Të ketë aftësi komunikuese dhe bashkëpunuese;
 • Të jetë fleksibël në lidhje me oraret e punës;

Të gjithë  kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne në adresën e mëposhtme: rekrutime@partner.al

Ps: Ju lutem përcaktoni pozicionin për cilin aplikoni në momentin që dergoni CV-në tuaj.Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga Partner.al

Add Comment