About Us

Ju na zgjidhni, Ne ju japim zgjidhjen!

Partner.al është një kompani e cila ofron konsulencë në sektorin e shitjeve, përzgjedhje stafi për biznese në të gjithë Shqipërine & trajnime në të gjitha fushat e shitjes.Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj në sektorin e shitjeve dhe njohja shumë e mirë e tregut shqiptar dhe rajonal, përben një nga bazat kryesore mbi të cilat Partner.al do të mbështetet për të ofruar shërbimet e saj.Partner.al i ofron bizneseve mjetet e nevojshme në mënyrë që të shtojnë vlerën duke u fokusuar në rezultate, produktivitet, cilësi, & kënaqësinë e klientit.

Rezultate

Partner.al i ofron bizneseve mjetet e duhura për rezultate më të mira duke u fokusuar në produktivitet, cilësi dhe në pajtimin me pritshmëritë e klientit.

Vizioni

ecim përpara

Ne aspirojmë të jemi kompani lider në Përzgjedhjen e Stafit, Trajnimeve në shitje dhe Konsulences në Shqipëri duke qenë se jemi një kompani e orientuar drejt klientit.

Vlerat dhe kontributet

Ne jemi të përkushtuar në maksimizimin e fitimit për klientët tanë duke përmirësuar performancën e tyre në mënyrë të vazhdueshme.

Fuqia e njerëzve

Fokusi për ne është fuqia e njerëzve si qeliza kryesore e kompanisë.

Misioni ynë

KUSH JEMI?

Ne jemi një kompani e orientuar drejt klientit dhe aktivitet tona janë të fokusuara në sigurimin e rezultateve më të mira tek klientët tanë.

QËLLIMI YNË?

Ne jemi të hapur të ndajmë njohuritë tona mbi strukturimin dhe implementimin e procedurave me klientët tanë.

MISIONI YNË

Misioni ynë është të promovojmë sukses tek klientët, duke ofruar shërbimrekrutimi cilësor dhe shërbime të tjera në fushën e burimeve njerëzore.

VLERAT TONA

Zbuloni më tepër se çfarë na bën ne unik.

{"slides_column":"5","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}