Inxhinier Civil

Inxhinier Civil

Partner.al kërkon Inxhinier Civil për një kompani të suksesshme e cila operon prej 15 vitesh në sektorin e ndërtimit të rezidencave të banimit dhe qëndrave të biznesit me standarte europiane.  Detyrat dhe përgjegjësitë:  Analizimi i projektit dhe detajimi i preventivit, për të bërë të mundur kalkulimin e kostos paraprake të objektit; Hartimi i grafikut të detajuar të punimeve në bashkëpunim…

Read more