Jurist/e

Jurist/e

Partner.al kërkon një Jurist/e në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përfaqëson shoqëritë e grupit për çështje të ndryshme gjygjësore, që nga përpilimi i padive, ankimimeve, ndjekjen e negociatave, prapsimet, korrespondencat zyrtare me autoritetet shtetërore për çështje të caktuara ligjore të veprimtarisë së shoqërisë; Përfaqëson kompaninë pranë institucioneve administrative si dhe ndjek…

Read more