Specialist/e Shitjesh

Specialist/e Shitjesh

Partner.al kërkon një Specialist/e Shitjesh në Tiranë, për një kompani të suksesshme që operon në fushën e produkteve të ndriçimit. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Identifikimi i objekteve që po ndërtohen ose restaurohen; Kontakti me menaxherët përkatës të objekteve për ofrimin e produkteve të ndriçimit; Menaxhimi i procesit të shitjes në tërësi; Arritja e objektivave të shitjes; Raportimi i saktë dhe në…

Read more