Tag: administrator pallati

Administrator Pallati

Administrator Pallati

Partner.al kërkon një Administrator Pallati në Tiranë për një kompleks prestigjoz banimi. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Ndërmarrjen e veprimeve të nevojshme për mirëmbajtjen e bashkëpronësisë, përfshirë edhe kontraktimin e subjekteve të treta; Ndërmarrjen e kontrolleve periodike, teknike si sistemi i mbrojtjes kundër zjarrit, sistemi i ngrohjes qendrore, ashensorëve, tarracave, sistemi i ndriçimit, si dhe mirëmbajtja higjieno-sanitare; Mbledhjen, faturimin ose kontrollin për…

Read more