Tag: After Sales Manager

After Sales Manager

After Sales Manager

Partner.al kërkon një After Sales Manager në Tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit të pllakave, parketeve dhe hidrosanitareve. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Përgjegjës për njohjen e produkteve dhe specifikat teknike të tyre; Menaxhon stokun e pjesëve të këmbimit; Mirëmban të dhëna të sakta për të gjitha raportimet dhe marrëdheniet me departamentin teknik të furnitorëve;…

Read more