Tag: Agjent Imobilar

Agjent/e Imobilar

Agjent/e Imobilar

Partner.al kërkon një Agjent/e Imobilar në Tirane, për një klient i cili operon në shit-blerjen dhe dhënien me qira të pasurive të paluajtshme. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të kërkojë dhe te gjejë përmes çdo instrumenti të nevojshëm dhe të përshtatshëm, pasuri të paluajtshme (pa kufizim në lloj dhe në sasi); Informon për çdo të dhënë të pasurive të paluajtshme punëdhënësit në…

Read more