Tag: business

Business Sales Account Manager

Business Sales Account Manager

Partner.al kërkon një Business Sales Account Manager në Tiranë, për një kompani të suksesshme reklamimi dhe promocioni. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Menaxhimi i nje portofoli ekzistues klientësh; Rritja e portofolit të klientëve; Mbajtja e kontakteve të vazhdueshme dhe marrëdhënieve të mira me klientët ekzistues jo vetëm në rast shitjesh. Studimi i tregut shqiptar dhe identifikimi i klientëve potencialë; Komunikimi me klientët…

Read more