Tag: drejtor komercial

Drejtor Komercial (Retail)

Drejtor Komercial (Retail)

Partner.al kërkon një Drejtor Komercial (Retail) për një Qëndër Tregtare në Tiranë, që operon prej 6 vitesh në treg. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Përgjegjës për ekspansionet e grupit, mbikqyr hapjen e pikave të reja të shitjes, dyqanet e reja; Mirëmban dhe kontrollon vazhdimisht ecurinë e punës në dyqanet që drejton;  Promovon dhe kërkon vazhdimisht profesionalizëm të lartë nga stafi i shitjes;…

Read more