Tag: konsulent telefonik

Konsulentë Telefonik

Konsulentë Telefonik

Partner.al kërkon Konsulentë Telefonik  në Tiranë, në gjuhën Italiane, Angleze, Gjermane dhe Greke . Detyrat dhe përgjegjësitë:  Zhvillon dhe mirëmban marrëdhëniet me klientët; Menaxhon kërkesat e klientëve; U jep zgjidhje problematikave të klientëve; Të mirëmbajë pajisjet  operacionale dhe të raportojë rastet në të cilat ato nuk funsionojnë; Të jetë i aftë të përcaktojë kërkesat duke punuar me klientët; Të jetë…

Read more

Konsulentë Telefonik Inbound

Konsulentë Telefonik Inbound

Partner.al kërkon Konsulentë Telefonik Inbound në Tiranë, në gjuhën Italiane dhe Angleze. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Zhvillon dhe mirëmban marrëdhëniet me klientët; Menaxhon kërkesat e klientëve; U jep zgjidhje problematikave të klientëve; Informon klientin mbi gjëndjen e kreditit dhe ofertave; Kanalizon problemet e ndryshme; Reklamon ofertat. Kualifikimet e kërkuara për pozicionin: Njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane dhe Angleze; Eksperiencë…

Read more