Tag: koordinatore zyre

Koordinatore Zyre

Koordinatore Zyre

Partner.al kërkon një Koordinatore Zyre në Tiranë, për një klient, i cili operon në tregtimin e sistemeve të automatizimi për ambientet e brendshme. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Merr pjesë në koordinimin e proceseve të punës; Asiston në përgatitjen, formatimin dhe zhvillimin e dokumentave të ndryshme të kompanisë; Përgatit ofertat për klientët në formatin e ofertave; Mirëmban dhe arshivon sistemin e dosjeve, korespodencave, etj;…

Read more

Koordinatore Zyre

Koordinatore Zyre

Partner.al kërkon një Koordinatore Zyre në Tiranë, për një kompani, e cila operon në shitjen me pakicë të veshjeve për brande ndërkombëtar, në qëndrën tregtare TEG. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Merr pjesë në koordinimin e proceseve të punës; Asiston në përgatitjen, formatimin dhe zhvillimin e dokumentave të ndryshme të kompanisë; Mirëmban dhe arshivon sistemin e dosjeve, korespodencave, etj; Koordinon takimet, intervistat dhe komunikimet…

Read more