Tag: marangoz

Pozicione Pune në Lindjen e Mesme

Pozicione Pune në Lindjen e Mesme

Partner.al kërkon të punësoj kandidatë në Lindjen e Mesme për një projekt një mujor : Pozicionet:  Marangoz Usta për shtrim parketi; Punëtor për veshje murale; Kërkesat dhe Benefitet: Të kenë eksperiencë pune në profile të ngjashme; Kërkohen persona të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm. Akomodimi dhe transporti i mundësuar nga kompania; Pagesë shumë e kënaqshme. Të gjithë kandidatët e interesuar mund…

Read more

Montues Mobiljesh

Montues Mobiljesh

Partner.al kërkon një Montues Mobiljesh në Tiranë, për një klient i cili operonë në sektorin e ofrimit te konstruksioneve metalike. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Është përgjegjës për vendosjen, sistemimin dhe administrimin e gjithë materialeve që ndodhen në magazinë; Është përgjegjës për ruajtjen e materialeve sipas kushteve teknike që kërkon secili prej tyre; Të përdorë dhe mirëmbajë mjetet dhe materialet e punës;…

Read more

Asistent Marangoz

Asistent Marangoz

Partner.al kërkon një Asistent Marangoz në Tiranë,për një Firmë mobiliare të suksesshme që zhvillon aktivitetin e saj në treg që prej vitit 2007. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Është përgjegjës për vendosjen, sistemimin dhe administrimin e gjithë materialeve që ndodhen në magazinë; Është përgjegjës për ruajtjen e materialeve sipas kushteve teknike që kërkon secili prej tyre; Të përdorë dhe mirëmbajë mjetet dhe…

Read more