Tag: menaxher i projekteve elektrike

Menaxher Projekti

Menaxher Projekti

Partner.al kërkon një Menaxher Projekti në Tiranë, për një klient i cili është i specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të materialeve elektrike, civile dhe industriale.

Read more