Tag: merchandiser

Merchandiser

Merchandiser

Partner.al kërkon një Merchandiser në Tiranë, për një klient i cili operon prej 30 vitesh në treg në prodhimin dhe distribuimin e produkteve ushqimore. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brandit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte; Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve; Në kërkim…

Read more

Merchandiser

Merchandiser

Partner.al kërkon një Merchandiser në Tiranë, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në treg në distribuimin e produkteve ushqimore. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brandit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte; Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve; Në kërkim të vazhdueshëm…

Read more

Merchandiser

Merchandiser

Partner.al kërkon një Merchandiser në Durrës, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në treg në distribuimin e produkteve ushqimore. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Të arrijë ekspozim dominues për produktet e brandit duke maksimalizuar dukshmërinë dhe hapësirën e produkteve në rafte; Siguron informacione për gjendjen e stokut, si dhe informacione të nevojshme për dukshmërin e produkteve; Në kërkim të vazhdueshëm…

Read more