Tag: pasticier

Pastiçier/e

Pastiçier/e

Partner.al kërkon një Pastiçier, për një qëndër tregtare që operon në treg prej 6 vitesh. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Planifikon, organizon dhe përgatit produkte cilësore në sektorin e pastiçerisë; Krijon receta të ndryshme dhe bën prezantimin e tyre; Siguron që dyqani është i furnizuar me produktet e pasticerisë; Mban pastër dhe higjenizon ambjentin dhe paisjet për përgatitjen e produkteve; Siguron shëndetin dhe…

Read more