Tag: shperndares motorrist

Shpërndarës Motorrist

Shpërndarës Motorrist

Partner.al kërkon një Shpërndarës Motorrist në Tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e importit dhe eksportit të bojrave industriale për mobillje. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Tërheqja e produkteve nga magazina; Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania; Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania; Menaxhim i rutit ditor; Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos…

Read more