Tag: shperndares porosish

Shpërndarës Porosish

Shpërndarës Porosish

Partner.al kërkon një Shpërndarës Porosish në Tiranë, për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e FMCG. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Tërheqja e produkteve nga magazina; Dërgimi i produkteve në destinacionin e përcaktuar nga kompania; Përgjigjësi mbi mjetet e dorëzuara nga kompania; Menaxhim i rutit ditor; Përgjegjësi mbi produktet në mënyrë që të mos…

Read more