Tag: specialist auditues

Specialist/e Auditi

Specialist/e Auditi

Partner.al kërkon një Specialist/e Auditi në Tiranë, për një  klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit te pllakave, parketeve dhe hidrosanitareve. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Kryen procedurat e auditimit; Përgjegjëse për Identifikimin, zhvillimin, dhe dokumentin e proceseve të auditimit; Përgjegjëse për raportimin e rezultateve të auditimit dhe projekteve nëpërmjet raporteve të përcaktuara; Kontrollon, verifikon dhe vlerëson veprimtaritë e departamenteve/filialeve dhe punën…

Read more

Specialist Auditues

Specialist Auditues

Partner.al kërkon një Specialist Auditues në Tiranë, për një  klient i cili operon në sektorin e importit dhe distribucionit te pllakave, parketeve dhe hidrosanitareve. Detyrat dhe përgjegjësitë:   Kryen procedurat e auditimit; Përgjegjëse për Identifikimin, zhvillimin, dhe dokumentin e proceseve të auditimit; Përgjegjëse për raportimin e rezultateve të auditimit dhe projekteve nëpërmjet raporteve të përcaktuara; Kontrollon, verifikon dhe vlerëson veprimtaritë e…

Read more