Tag: specialiste finance

Specialiste Finance

Specialiste Finance

Partner.al kërkon një Specialiste Finance në Tiranë, për një kompani, e cila operon në shitjen me pakicë të veshjeve për brande ndërkombëtar, në qëndrën tregtare TEG. Detyrat dhe përgjegjësitë:  Menaxhon dhe kontrollon operacionet financiare; Menaxhon dhe koordinon  të gjitha aktivitetet me palët e treta lidhur me çështjet financiare të kompanisë; Menaxhon dhe kontrollon çështjet administrative të kompanisë të lidhura me logjistikën,…

Read more