Skip to main content

Agjente Turistike

 • Full Time
 • Tirane

Partner është një agjenci lider në rekrutim në zemrën e tregut lokal që nga viti 2017. Me një angazhim të palëkundur ndaj cilësisë dhe inovacionit, ne kemi ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme me klientët dhe kemi ofruar zgjidhje të personalizuara për t’i ndihmuar ata të gjejnë talentet më të mira. Ne zbatonim ekspertizën tonë të thellë për të përballuar trendet e ndryshueshme të tregut të punës dhe të industrisë. Kompania jonë po kërkon një Agjente Turistike të kualifikuar dhe entuziaste për t’iu bashkuar ekipit tonë dinamik në Tiranë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Konsultimi me klientët për të kuptuar nevojat dhe preferencat e tyre për udhëtim.
 • Planifikimi dhe organizimi i udhëtimeve, paketave turistike dhe itinerareve të personalizuara.
 • Rezervimi i biletave të fluturimit, akomodimeve dhe shërbimeve të tjera turistike.
 • Informimi i klientëve për dokumentet e nevojshme për udhëtim dhe procedurat e vizave.
 • Menaxhimi i ankesave dhe kërkesave të klientëve në mënyrë efikase dhe profesionale.
 • Përditësimi i njohurive për ofertat dhe destinacionet turistike për të ofruar këshilla të sakta dhe të dobishme për klientët.
 • Përdorimi i sistemeve të rezervimit dhe programeve të tjera të menaxhimit të udhëtimeve.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë e arsimit të mesëm (diploma universitare është e preferuar).
 • Përvojë e mëparshme në industrinë e turizmit ose në një rol të ngjashëm si Agjente Turistike.
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës shqipe dhe angleze (gjuhë të tjera të huaja janë avantazh).
 • Aftësi të mira të përdorimit të kompjuterit dhe programeve të menaxhimit të udhëtimeve.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe ndërpersonale.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip.
 • Ndjeshmëri dhe aftësi për të ndihmuar klientët në situata të ndryshme.

Orari i Punës:

 • Orari i punës është nga e hëna në të shtunë.
 • Puna me turne: 08:00 – 16:00 / 13:00 – 21:00.

Ofrohet:

 • Pagë konkurruese dhe përfitime të tjera.
 • Mjedis pune i përkrahshëm dhe profesional.
 • Mundësi për zhvillim dhe avancim profesional.
 • Trajnime të rregullta dhe mbështetje për zhvillim të vazhdueshëm profesional.
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.