Skip to main content

Aplikim i lirë

  • Full Time
  • Tirana

Jeni në kërkim të një mundësie të re pune? Dëshironi një karrierë që ju përshtatet vërtet? Nëse po, atëherë ky program është për ju! Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë individë si ju të gjejnë rrugën drejt suksesit profesional. Partner është një agjensi lider në rekrutim në zemrën e tregut lokal që nga viti 2017. Me një angazhim të palëkundur ndaj cilësisë dhe inovacionit, ne kemi ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme me klientët dhe kemi ofruar zgjidhje të personalizuara për t’i ndihmuar ata të gjejnë talentet më të mira. Ne zbatonim ekspertizën tonë të thellë për të përballuar trendet e ndryshueshme të tregut të punës dhe të industrisë.

Për kë është ky program? Ky program është ideal për këdo që kërkon të ndërtojë një karrierë të mbushur me kënaqësi dhe përmbushje. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të ndryshoni fushën tuaj, të rriteni në pozicionin tuaj aktual, ose thjesht të filloni me diçka krejtësisht të re, ne kemi mjetet dhe ekspertizën për t’ju ndihmuar. Prandaj mos hezitoni të bëheni pjesë e rrjetit me të gjerë të profesionistëve në vend nëpërmjet këtij Aplikimi të lirë

Çfarë ofrojmë?

  • Konsultime Profesionale: Ekipi ynë i dedikuar i këshilltarëve të karrierës do të punojë ngushtë me ju për të identifikuar interesat, aftësitë dhe qëllimet tuaja profesionale.
  • Ndërtimi i CV-së dhe Letrës Motivuese: Ndihmë në përpilimin e dokumenteve të aplikimit që të dalin në pah në tregun e punës.
  • Trajnime për Intervista: Sesione trajnimi për t’ju ndihmuar të përgatiteni për intervistat e punës, duke përfshirë pyetjet më të zakonshme dhe mënyrat më efikase për t’u paraqitur.
  • Rrjetëzim: Qasje në një rrjet të gjerë profesionistësh dhe mundësive të fshehura të punësimit.
  • Përditësime dhe Njoftime: Informacion i vazhdueshëm mbi mundësitë e reja të punësimit që përputhen me profilin tuaj.
Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 256 MB.