Skip to main content

Arkitekt Junior

Themeluar në vitin 2017, ne jemi një agjenci rekrutimi lider në Shqipëri, që lidh profesionistë të aftë me mundësi nga baza e klientëve tanë të ndryshëm, që përfshin biznese vendase dhe ndërkombëtare. Aktualisht kërkojmë një arkitekt Junior për t’iu bashkuar një kompanie dinamike me vendndodhje në qytetin e Tiranës.

 

Per këtë pozicion, ofrohet:

 • Paga: 60,000 ALL – 70,000 ALL baze, shtuar % në varësi të projektit
 • Orari i punës: 09:00 am deri në 18:00 pm (60 min pushim dreke)
 • Punohet nga dita e hënë deri në ditën e premte. Dy të shtunat e muajit janë gjithashtu pune, ndërkohë që dy të shtunat e tjera janë pushim, me rotacion.
 • Transporti është i siguruar nga kompania.

 

Për këtë pozicion, kërkohet:

 • Përgatitja e skicave dhe planifikimi i projekteve arkitektonike
 • Bashkëpunimi me ekipin për hartimin e dizajneve të ndryshme
 • Monitorimi dhe menaxhimi i projekteve për të siguruar qëndrueshmërinë dhe integritetin e dizajnit

 

Kandidatët e suksesshëm do të kenë:

 • Shkollim i përfunduar në Arkitekturë
 • Përvojë pune e paktën 1 vit në fushën e arkitekturës
 • Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e softuerëve arkitektonikë (AutoCAD, Revit, etj.)
 • Kreativitet dhe aftësi të mira të komunikimit
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik dhe fleksibël

 

Nëse jeni i/e interesuar për këtë rol, ju lutemi dergoni CV-në tuaj në emailin rekrutime@partner.al ose na kontaktoni në +355 67 500 7774.

To apply for this job email your details to rekrutime@partner.al