Skip to main content

Arkitekt Ndertimi

Themeluar në vitin 2017, ne jemi një agjenci lider rekrutimi në Shqipëri, që lidh profesionistë të aftë me mundësi nga baza e klientëve tanë të ndryshëm, që përfshin biznese vendase dhe ndërkombëtare. Aktualisht kërkojmë një Arkitekt për t’iu bashkuar një kompanie dinamike me vendndodhje në qytetin e Tiranës.

Per këtë pozicion, ofrohet:

  • Paga për këtë pozicion pune është e negociueshme (në varësi të eksperiencës)
  • Orari i punës: Punohet nga dita e hënë deri në ditën e premte. Dy të shtunat e muajit janë gjithashtu pune, ndërkohë që dy të shtunat e tjera janë pushim, me rotacion.
  • Orari i punës: 09:00 am deri në 18:00 pm (60 min pushim dreke)
  • Transporti është i siguruar nga kompania.

Kandidatët e suksesshëm do të kenë:

  • Shkollim i përfunduar në Arkitekturë
  • Përvojë pune në fushën e arkitekturës
  • Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e softuerëve arkitektonikë (AutoCAD, Revit, etj.)
  • Kreativitet dhe aftësi të mira të komunikimit
  • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik dhe fleksibël

Nëse jeni i/e interesuar për këtë rol, ju lutemi dergoni CV-në dhe Portofolion tuaj në emailin rekrutime@partner.al ose na kontaktoni në +355 67 500 7774.

To apply for this job email your details to rekrutime@partner.al