Skip to main content

Graphic Designer

Themeluar në vitin 2017, ne jemi një agjenci lider rekrutimi në Shqipëri, që lidh profesionistë të aftë me mundësi nga baza e klientëve tanë të ndryshëm, që përfshin biznese vendase dhe ndërkombëtare. Aktualisht kërkojmë një Graphic Designer për t’iu bashkuar një prej bashkepunetoreve tane me te mire.

 

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

  • Te ketë përfunduar Arsimin e Lartë.
  • Të ketë njohuri të avancuara në përdorimin e paketave Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro, Indesign.
  • Njohurite ne SketchUp, 3ds Max ose programe të ngjashme 3D konsiderohet avantazh.
  • Të ketë të paktën 2 vite përvojë në fushën e dizajnit grafik.
  • Te jete i afte për të punuar në grup.
  • Mosha nga 23 deri në 35 vjeç.
  • Pagesa fillon nga 550,000 lekë (për persona me përvojë fillestare). Persona me përvojë të mirë në këtë fushe do të kenë një pagë fillimisht nga 80,000 lekë.

 

Nëse jeni i/e interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj në emailin rekrutime@partner.al ose na kontaktoni në +355 67 500 7774.

 

To apply for this job email your details to rekrutime@partner.al